BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 250 kn.

PLAĆANJE NA RATE

na 12 rata bez kamata.

POVRAT ROBE

u roku od 14 dana.

Magazin
09.04.2020.

Obavijest o web isporukama

Ovim putem željeli bi vas obavijestiti kako sve dostavne službe i dalje uredno rade svoj posao i time bi vas potakli da shopping odradite putem web shopa kako bi zaštitili svoje, ali i zdravlje ostalih! Web shop i dalje neometano radi ali sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite, dio naših trgovina je privremeno zatvoren.

Sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite, otvorili smo od 27.4. sljedeću trgovinu:


Extrasport Zagreb Arena Centar  -   pon-sub od 9-21h (15-16 h ne radimo , dezinfekcija prostora)

 

Naša korisnička podrška ovih dana mariljivo radi i trudi se obraditi sve vaše narudžbe i odgovoriti na mnogo vaših upita. Isporuke narudžbi redovno teku i većina kupaca svoje pakete zaprimi 3 do 5 radnih dana, no zbog novonastale situacije zna se desiti da neke ipak malo kasne.

Ako vaša narudžba kasni više od 10 dana, molimo da nam se obavezno javite putem maila (online@extrasports.hr) ili telefonski na  +385 (0)72 700 200. Kako sada svi naši kupci kupuju online, veći je broj telefonskih upita, pa ako niste uspjeli uspostaviti vezu, svakako nazovite kasnije ili pošaljite email. Ako ste poslali email i niste dobili odgovor, ne brinite jer je odgovor na putu. Korisnička služba odgovara na upite po vremenu dospijeća tako da nije potrebno slati više upita. 

Kako bi vam olakšali da pravilno odaberete artikle koji vam odgovoraju osigurali smo vam BESPLATNU DOSTAVU i rok za povrat/zamjenu proizvoda pomaknuli smo s 14 na 45 dana. 

Zahvaljujemo vam na razumijevanju i strpljenju! 
Ostanite doma, čuvajte sebe i druge te svoj shopping odradite online!

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

04.
Aug.
2020.
Magazin
Tjedan odlične online kupovine je pred vratima!
28.
Jul.
2020.
Magazin
Odlični popusti na Extra Sports webu
string(0) ""
string(0) ""